Dátum: 2017.09.19

Feladó: Másik Miklós

Tárgy: Re:Cefre

Én is küzdök néha hasonló problémával. Ugyan a szilvára nem annyira jellemző, hogy habzik. A meggy az nagyon, félig sem lehet tenni a hordót. Erre találták ki a FOAMSOL nevű habzásgátlót, amit cefrézéskor, és főzéskor is használni kell. Bármelyik gazdabolt megrendeli neked 1 dl. 800 Ft., és csak 10 ml kell hozzá, elég több évre.az én megfigyelésem a következő, a szilvára vizet minek adni hozzá 1 Ha túl meleg a beoltott cefre hőfoka, és ha el kezd forrni, még magasabb lesz vagy 3 fokkal, hűteni kell 2. Ha túl sok élesztővel van beoltva az is ezt produkálja. 3. Tehát számomra marad a habzás gátlás, majd még egy edénybe kimerés, és akkor nyugodtan lefekszem aludni.

MM.

Új hozzászólás hozzáadása

https://cms.halfozo.webnode.hu/news/megegyszer-az-opalosodasrol-/